Stegte havtaskekæber
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havtaskekæber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær hinden på siden af kæben, hvor skindet har siddet, væk. Hold fast i hinden, skær væk fra dig selv langs brættet med en skarp kniv.
Sukkerærterne blancheres og skæres herefter mi mindre stykker. Champignonerne skæres i tykke skiver. Kom salt og peber på kæberne og steg dem i smør et par minutter på hver side. Tag kæberne af panden, kom hvidvin på, kog op og kom smør, presset hvidløg og timianblad i og lad det koge op. Tilsæt sukkerærter og champignon og lad sovsen koge op igen. |
|
Opskriften er vist 54854 gange,
og udskrevet 1092 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Michele - 2011-03-01 17:49:12 De skal vel stege til de er nok. Men hvornår skal alle de andre ingredienser i? anja - 2009-05-01 18:14:11 der er ikke oplyst hvor lang tid kæberne skal stege Gittesan - 2005-01-01 01:01:01 Der er ingen kommentar hvornår man kommer krydderurterne i og heller ingen mål hvor meget man skal bruge |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne