Stegt havtaskekæber

Stegt havtaskekæber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havtaskekæber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Stegt havtaskekæber, billede 4 Stegt havtaskekæber, billede 1 Stegt havtaskekæber, billede 2 Stegt havtaskekæber, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.havtaskekæber
25 g.smør
 
 Sauce:
1 fedhvidløg
1 spsk.timian, frisk
 lidtcitronsaft
 lidthvidvin
50 gsmør
 
 Grøntsager:
150 g.sukkerærter
150 g.champignon
 
 Pynt:
 dild
 
Opskrift:
Skær hinden på siden af kæben, hvor skindet har siddet, væk. Hold fast i hinden, skær væk fra dig selv langs brættet med en skarp kniv.

Sukkerærterne blancheres og skæres herefter mi mindre stykker. Champignonerne skæres i tykke skiver.

Kom salt og peber på kæberne og steg dem i smør et par minutter på hver side.


Tag kæberne af panden, kom hvidvin på, kog op og kom smør, presset hvidløg og timianblad i og lad det koge op. Tilsæt sukkerærter og champignon og lad sovsen koge op igen.





karakterer:
Opskriften er vist 54461 gange,
og udskrevet 1092 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-03-01 17:49:12
De skal vel stege til de er nok. Men hvornår skal alle de andre ingredienser i?

  -   2009-05-01 18:14:11
der er ikke oplyst hvor lang tid kæberne skal stege

  -   2005-01-01 01:01:01
Der er ingen kommentar hvornår man kommer krydderurterne i og heller ingen mål hvor meget man skal bruge