Eksotisk havtaskekæber

Eksotisk havtaskekæber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havtaskekæber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.havtaskekæber
1 stortløg
1 spsk.olivenolie
1 lime
15 sorte oliven
2 tsk.friskreven ingefær
1 spsk.Tomatpure, koncentreret
1 tsk.salt
1 tsk.peber
1 dl.vand
0.5 tsk.fiskebouillonpulver
1 moden mangofrugt
 
Opskrift:
Bed fiskehandleren om at filetere fisken og fjerne hinderne. Hvis du bruger fileter, skæres de i 2 cm tykke skiver. Pil og hak løget fint. Svits løget i en gryde i olien. Læg fiskestykkerne i gryden sammen med limen, skåret i tynde både, oliven, ingefær, tomatpuré, salt, peber, vand og fiskebouillonpulver. Lad fisken mørne under låg i ca. 10 minutter. Skræl mangoen, skær kødet fri fra stenen og skær den i strimler. Kom mangoen i gryden, når fisken har simret i 5 minutter, så den kan nå at blive gennemvarm. Server fisken med løse ris til.





karakterer:
Opskriften er vist 20644 gange,
og udskrevet 527 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
fantastisk spændende fiskeret, pas dog på at lime ikke er for sur