Eksotisk havtaskekæber
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havtaskekæber Indsendt : Red : |
|
|
Bed fiskehandleren om at filetere fisken og fjerne hinderne. Hvis du bruger fileter, skæres de i 2 cm tykke skiver. Pil og hak løget fint. Svits løget i en gryde i olien. Læg fiskestykkerne i gryden sammen med limen, skåret i tynde både, oliven, ingefær, tomatpuré, salt, peber, vand og fiskebouillonpulver. Lad fisken mørne under låg i ca. 10 minutter. Skræl mangoen, skær kødet fri fra stenen og skær den i strimler. Kom mangoen i gryden, når fisken har simret i 5 minutter, så den kan nå at blive gennemvarm. Server fisken med løse ris til.
|
|
Opskriften er vist 20644 gange,
og udskrevet 527 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer hjglas - 2005-01-01 01:01:01 fantastisk spændende fiskeret, pas dog på at lime ikke er for sur |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne