Havtaskekæber med muslingesauce og kartoffelsoufflé
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havtaskekæber Indsendt : Red : |
|
|
Kæberne dryppes med lidt limesaft og brunes i smør i 2 minutter på begge sider. Krydres med salt og peber.
Muslingerne renses godt og dampes under stærk varme under låg i det sauterede løg, tilsat vin og vand. Ryst gryden under dampningen. Når muslingerne har åbnet sig, tages de op og ud af skallerne.
Muslingefonden sies og blandes med fiskefond til 5 dl. Fondene bringes i kog med piskefløde og jævnes en smule med maizena. Saucen tilsættes salt, peber og limesaft - evt. lidt hvidvin. Til sidst legeres med æggeblommer og smørret piskes i saucen. Saucen må ikke koge. Til kartoffelsouffléen blendes indmaden fra de bagte kartofler med creme fraiche, æg og bouillon og smages til med salt og peber. Mosen fordeles i 4 godt smurte portionsforme og bages i ca. 20 minutter ved 200 grader. Retten portionsanrettes på varme tallerkner. Kartoffelsouffléen slås ud på midten af tallerkenen. Saucen hældes ved, og medaljonerne fordeles. Pynt med muslinger og drys med fint hakket persille og en skive lime. |
|
Opskriften er vist 17528 gange,
og udskrevet 444 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne