Havtaskekæber med rød pesto og dampet spinat
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havtaskekæber Kilde : Kræftens Bekæmpelse Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sauter peberfrugterne i olie for ganske svag varme til peberfrugterne er helt møre. Blend dem med valnøddekerner til en glat pesto, smag den til med salt og peber (kan gøres op til en dag i forvejen).
Tænd ovnen på 220 grader C alm. ovn. Kom havtaskekæberne i et smurt fad og fordel pestoen over fisken. Sæt dem i ovnen ca. 15 minutter. Slut evt. af med at grille dem en smule. Damp spinaten i en gryde med smør og den smule vand, der hænger ved. Krydr med salt og peber. Fordel spinaten på 4 forvarmede tallerkner og anret fisken herpå. Server frisk kogt pasta til, gerne en sort pasta med blæksprutteblæk eller en rød chili- eller tomatpasta. |
|
Opskriften er vist 40488 gange,
og udskrevet 1517 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Alex - 2017-06-26 17:25:05 Hvad med chilien anonym - 2011-01-01 14:01:46 Lavede denne ret i aftes til nytårsaften - og er rigtig glad for det ikke var til gæster, for den smagte af totalt ingenting. Havtaske er i altfald sidste gang, for den er tør, kedelig og uden smag overhovedet. Annelise Andersen - 2010-10-10 12:12:55 Jeg er enig i, at retten nok vil forekomme lidt tør hvis man ikke serverer sovs til. Jeg valgte rygeostsovsen, dog uden gurkemeje og radiser og både jeg og gæsterne syntes at retten var rigtig god. Per - 2009-02-08 15:40:42 Kunne ikke skaffe rød eller sort pasta, så købte en grøn, men det skulle vist havdet været en hvid i stedet. Som sauce brugte vi væden/pestoen fra fadet. Madkær - 2008-07-19 14:40:35 En god rygeost sovs er også god. Tag et stykke rygeost uden kommen + 1/4 l piskefløde. Kog op under svag varme ogomrør konstant. Smages til med slat , peber og gurkemeje. Lidt finthakket purløg og radiser drysses i. Claus Danielsen - 2007-09-22 19:41:04 Denne ret er ualmindelig dejlig, jeg syntes der skal sause til, prøb en hollandaise-sause det gi`r et rigtigt godt pift til retten. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne