Muslingsuppe

Muslingsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Muslinger - Clam's / Grønne muslinger

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 kg.linemuslinger eller blåmuslinger
3 dl.hvidvin
1 gulerod
2 skalotteløg
20 g.smør
4 dl.fiskebouillon
1 dl.piskefløde
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Rens muslingerne.

Bring 1 dl hvidvin i kog i en stor gryde. Kom muslingerne i gryden, læg låg på og damp dem ved god varme i ca. 5-10 minutter til de har åbnet sig. Rør rundt i muslingerne et par gange med en grydeske. Tag muslingerne op og kasser eksemplarer der ikke har åbnet sig.

Si kogelagen. Snit løg og gulerod og svits det i en gryde med smørret. Tilsæt resten af vine og muslingelagen og kog det i 3-4 minutter.

Hæld så fiskebouillonen i sammen med fløden. Varm suppen igennem og smag til med salt og peber og kom til sidst muslingerne i.

Muslingerne må gerne hældes i, stadig i deres skal dette giver en dekorativt ret.





karakterer:
Opskriften er vist 14196 gange,
og udskrevet 320 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu