Brændenældesuppe
Hovedingrediens : Grøntsager - Brændenælder Indsendt : Red : |
|
|
Skyl brændenælderne i flere hold vand. Giv dem et opkog i letsaltet vand. Hæld vandet fra og hak dem på et brædt med kniv. Bring bouillonen i kog, tilsæt de hakkede blade og lad dem koge nogle minutter. Rør smør og mel sammen til en smørbolle og pisk den ud i den kogende suppe. Lad suppen koge et par minutter og smag til med salt og peber.
Kom fintklippet purløg på suppen ved serveringen og placér også gerne et halvt smilende æg i hver portion. |
|
Opskriften er vist 22564 gange,
og udskrevet 610 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Freja - 2012-05-07 15:35:41 står der en liter bulion? Jette Borgen Müller - 2010-05-02 23:39:55 Jeg kommer løg i suppen og så blender jeg nældebladene sammen med de letkogte løg terninger,en lille sjat fløde på suppen gør den til festmad. Jette - 2009-06-25 12:32:14 Enkel at lave men en anden gang vil jeg tilsætte en masse grønsager så den bliver mere fyldig sofie - 2007-06-14 17:20:42 hvor meget salt,peber skal der i. Annika - 2007-05-26 13:59:01 Den smager rigtigt godt - særligt med pasta og parmasan. UHHHMMMM!!!! johanne - 2005-01-01 01:01:01 uhmm it taste soo good Lene - 2005-01-01 01:01:01 Skøn svensk suppe Camilla - 2005-01-01 01:01:01 jeg syntes det er en god og nem opskrift Lars Nilsson - 2005-01-01 01:01:01 Skøn suppe, som er hyggelig at lave over bål, og smager skønt Mary Donaldson - 2005-01-01 01:01:01 Det smager meger dejligt, og er sjovt at lave. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne