Æggesnaps
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : |
|
|
Pisk æg og sukker til det er tykt. Bland op med kakao og/eller havregryn.
|
|
Opskriften er vist 83140 gange,
og udskrevet 286 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (154 stemmer) |
|
Kommentarer Bettemuz - 2018-03-23 21:23:06 Super god opskrift Æggesnaps?! - 2016-12-19 14:03:19 Troede at man kunne finde opskriften på æggesnaps, men det var så ikke tilfældet her. Denne her opskrift har sgu intet at gøre med æggesnaps. Æggesnaps har rom i og er en drik....der kan drikkes!!. Anna Maria - 2016-07-11 17:13:25 Salmonella er konstateret ikke at være til fare længere i Danmark. Æg kan nu bruges helt som i gamle dage. Men hvis man er usikker er det generelt en god ide at bruge æg fra fritgående høns og gerne økologiske. Lækre tips til æggesnaps: - Citron/Appelsin saft - Kardemomme - Finthakket mynte - En lille smule sødmælk Guldmusen - 2013-05-12 17:35:35 Pröv at tilsätte 2 tsk. vanilliesukker til din äggesnaps - det smager himmelsk!! Jeanette - 2012-12-19 10:25:47 Det med at dyppe ægget i kogende vand er fint, men virker kun hvis æggene er HELT friske, da salmonella bevæger sig gennem skallen og ind i ægget under opbevaring. Så hvis man køber æg i butik, så er de tit flere uger gamle, og så virker tricket med kogende vand ikke... anonym - 2012-12-13 10:07:13 God opskrift, dog vil jeg foreslå at man, hvis man bruger øko-æg lige dypper ægget i kogende vand i 3-4 sekunder. anonym - 2012-02-18 13:39:12 den er rigtig god Chris - 2012-02-07 22:26:49 Nu ikke så forskrækkede.. Brug øko-æg eller skold dine æg med kogende vand først (salmonella sidder på skallen). Fin opskrift 1234 - 2010-06-23 20:53:56 Man kan bare bruge økologiske æg fra fritgående høns, så er der ingen chance for salmonella, den er i hvert fald meget lav. Pastauriserede æg er ikke et MUST! Beck - 2009-12-16 16:26:37 Mine piger på 9 og 11 synes det var et hit vanessa 11 år - 2009-04-25 17:00:00 jeg syntes selv denne opskrift er ret god ^-^ anonym - 2005-01-01 01:01:01 Husk endelig, at det skal være pastauriserede æg! Salmonellaforgiftning er ikke sjovt at have... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne