Pekan-desertkage
Hovedingrediens : Nødder - Pekannødder - Pecannødder Indsendt : Red : |
|
|
Bund:
Pisk æggehviderne stive og pisk sukkeret i lidt ad gangen. Bland pekannødder med mel og vend det i æggehvidemassen. Kom blandingen i en smurt springform, 22 cm. i diameter. Bag bunden midt i ovnen ved 150° i 20-30 min. Fyld: Kom halvdelen af sukkeret på en pande og smelt det til karamel. Kom pekannødder, vand og portvin på og lad det småkoge i nogle min. Læg husblassen i blød i rigeligt koldt vand 10 min. Pisk æggene med resten af sukkeret. Rør den varme karamelmasse i og derefter den udblødte husblas – den smelter med det samme. Rør flødeost og creme fraiche i og til sidst den letpiskede fløde. Kom fyldet på den bagte bund og lad dessertkagen stivne i køleskab 4-6 timer. Drys hakkede pekannødder over dessertkagen før servering. |
|
Opskriften er vist 12413 gange,
og udskrevet 159 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.1 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne