Hvidkålsruletter
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Indsendt : Red : |
|
|
Put kødet i en skål riv løg og gulerødder ned i put lidt rasp i og hæld lidt mælk ved rør det rundt og smag til med salt og peber (det skal være lige som frikadelle fars).
Kog hvidkålshoved så det bliver mørt (helt blødt så du kan pille bladene af uden at knække dem). Tag så bladene og put en klump kød ind i bladet og fold det rundt så det er lukket og bind det så med kødsnor. Læg dem derefter på en middelvarm pande og vend dem ca. hvert 3. minut du kan roligt give dem en 18 - 25 minutter. Server med kartofler og sovs lavet i panden med fedtstoffet fra stegningen og vandet du har kogt hvidkålen i. |
|
Opskriften er vist 22353 gange,
og udskrevet 618 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Henrik Lindby - 2023-01-09 15:13:03 Jeg kan anbefale at bruge en stegegryde, for mig er det nærmest perfekt. anonym - 2009-09-01 11:44:25 Her er mit forslag brun ruleterne i en gryde snit kål og put det i gryden og lad det simre en time lav en sursød sovs og bland kålen i sovsen det er godt mvh oha T. And - 2008-11-29 16:10:27 Brun sovs. Så er rulletterne stegt på panden efter kogning Bente - 2008-03-01 16:19:48 ER vi så ude i en hvid sovs eller brun,min mand siger han fik med hvid sovs hjemme hos hans mor,jeg laver den med kulør (altså brun sovs)måske noget aller brunkål,smager fortræffelig UMM har lige lavet det |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne