Dykand i tomatsauce

Dykand i tomatsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Svømmefugle - Dykand

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.dykandbryst (ederfugl eller ligende)
2 løg
8 bladeSalvie, frisk eller 1 tsk tørret
2 ds.flåede tomater (500 g)
2 spsk.olivenolie
 salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Skær løg i ringe. Salvie bladene skylles og snittes i strimler. Tomaterne hældes til afdrypning. Olien varmes i en gryde, og løget svitses. Salvie og tomater tilsættes, krydres med salt og peber og røres grundigt, så tomaterne bliver mosset noget ud. Derefter indkoges saucen let i 30 minutter ved svag varme under låg.

Kødet skæres i strimler på ca. 1 cm. Kødet steges i rigeligt smør/margarine på en pande. Når kødet er gennemstegt, tilsættes tomatsaucen, som simre et øjeblik. Retten efterkrydres om nødvendigt og serveres straks med pasta.





karakterer:
Opskriften er vist 14254 gange,
og udskrevet 217 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu