Svinemørbradbøffer
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
|
|
Fjern sølvsenen, hvis den ikke er fjernet. Skær svinemørbraden ud i 3 cm tykke skiver. Dup bøfferne tørre med køkkenrulle. Krydr bøfferne med salt og peber.
Varm fedtstoffet på en pande ved god varme - smør og margarine skal være gyldent, olie skal være varm. Brun bøfferne 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme, og steg bøfferne færdige, 3-4 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte. |
|
Opskriften er vist 51915 gange,
og udskrevet 544 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (28 stemmer) |
|
Kommentarer Frank Heindorf - 2005-01-01 01:01:01 Prøv at hælde lidt fløde ved, samt aftørrede ananasstyker og lad det simre ca. 5 min |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne