Svinemørbradbøffer

Svinemørbradbøffer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 svinemørbrad, ca. 450 g
 salt
 peber
 fedtstofmængde efter eget valg - dog mindst 10 g smør, margarine eller 2 tsk olie
 
Opskrift:
Fjern sølvsenen, hvis den ikke er fjernet. Skær svinemørbraden ud i 3 cm tykke skiver. Dup bøfferne tørre med køkkenrulle. Krydr bøfferne med salt og peber.

Varm fedtstoffet på en pande ved god varme - smør og margarine skal være gyldent, olie skal være varm. Brun bøfferne 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme, og steg bøfferne færdige, 3-4 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte.





karakterer:
Opskriften er vist 52006 gange,
og udskrevet 544 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Prøv at hælde lidt fløde ved, samt aftørrede ananasstyker og lad det simre ca. 5 min