Sharwarma Lammekød
Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød Indsendt : Red : |
|
|
Kødet skæres rent for fedt og puds, prikkes grundigt med en gaffel og lægges i lagen i 1-2 dage.
Anbringes i ovnen på en rist (husk bagepapir under) i 4-6 timer ved svag varme (150°).
Hvis man trænger til variationer kan de to sidste krydderier eventuelt helt eller delvis erstattes af Dhanya eller Korma mix, som er en sødtduftende krydderiblanding.
Serveres med ris og salat. |
|
Opskriften er vist 14742 gange,
og udskrevet 268 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne