Gulash Suppe
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Oprindelsesland : Ungarn Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kød og svitses og krydres med paprika samt kommen.
Kartofler i tern hakkede løg, tomat og bouillon tilsættes og suppen koges i 15 min. Kom peberfrugt i tern ved og kog i yderligere 10 min. Servér suppen rygende varm med et drys persille. Tips: Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump. |
|
Opskriften er vist 82326 gange,
og udskrevet 3481 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Jette Öring, Skåne, Sverige - 2015-04-22 18:34:36 Vil pröve den til 10-12 personer, det er vel blot at " gange " de angivne mål med 3? ( opskriften er jo til 4 personer). Vil brune ködet först, tilsätte bouillon'en og lade det småkoge i ca 1 time og derpå fölge resten af jeres opskrift. Tror at den bliver super/Jette Mette - 2012-04-28 19:42:46 Laver det gerne med tern af gulerødder og pastinakker også. Gir´mere smag til suppen. Evt. lidt bacon. evt. lidt chilli, for at gi den lidt bid. anonym - 2011-05-19 21:49:03 jeg elsker den. den har den lette koncentrat ... den bløde mand - 2010-06-13 15:37:25 øj øj øj øj øj det er godt. laver den med jævne mellemrum og den score stadig billige point hos kæresten såvel sivgerfamilien Karin - 2009-08-25 09:52:01 Super skøn suppe. Kan stærkt anbefales. Jeg kom også et par gulerødder i. gurli54 - 2008-11-21 18:10:25 Der står 1½ litter bouillion = vand Annika - 2008-03-01 22:15:24 Hvor meget vand skal der tilsættes? Birthe - 2008-01-31 11:54:16 Kunne i ikke tage og skrive hvor man evt. kan købe specielle krydderier. Eks. Gulyas kryddericreme??? Jeg har ikke kunne få det i Brugsen/Føtex. judith - 2007-11-23 09:53:29 smager bedst med ungarske gulyas krydderikreme Mads - 2007-10-17 21:28:53 Kan kun sige et ord "SMUKT" Per - 2005-01-01 01:01:01 Nu er jeg jo vild med rigtig mørt kød, så jeg brunede kødet og tilsatte bouillonen og lod kødet koge ca. 1 time før jeg tilsatte kartofler, løg og tomater. Kecia - 2005-01-01 01:01:01 Den er rigtig lækker, smager fantastisk godt og er god om vinteren... fordi så varmer den godt.. Rikke - 2005-01-01 01:01:01 dejlig opskift. godt når det er koldt. Varmer godt. PeterRef - 2005-01-01 01:01:01 Lækker opskrift vil også anbefale at smide en dåse tomatkoncentrat i det gør den en smule mere fyldig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne