|
1 |
|
Kinakål1 Kinakål 1 mellemstort kinakål vejer ca. 800 gram.
|
2 |
|
Løg, pillet vægt2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
1 |
ds. |
Hakkede tomater, 400g1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
|
2 |
tsk. |
Sojasauce2 tsk. Sojasauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
0.5 |
dl. |
Sherry. tør0.5 dl. Sherry. tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
1000 |
gram |
Kyllingeoverlår med rygben1000 gram Kyllingeoverlår med rygben 1 kyllingeoverlår vejer gennemsnitligt 225 gram, heraf er ca. 25% ben.
|
15 |
gram |
Smør15 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
1 |
tsk. |
Salt1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
0.5 |
tsk. |
Herbes de Provence, tørret0.5 tsk. Herbes de Provence, tørret Herbes de Provence er et blandingskrydderi som består af blå lavendel, basilikum, oregano, timian, anis, rosmarin, og fennikel, i variabelt mængdeforhold
|
|
|
|
| |
Kinakålen skæres i strimler, løgene i terninger. Kinakål, løg og tomater fordeles i et smurt ildfast fad.
Soya, sherry, salt og peber kommes over. Alufolie lægges løst over. Stilles i ovnen ca. ½ time ved 200 grader C. til grønsagerne er næsten møre.
Kyllingelårene optøs og steges på panden i margarine ca. 8 min. Drysses med salt og herbes de Provence.
Kyllingelårene fordeles over grønsagerne. Fadet stilles atter i ovnen uden folie 10-15 min., til kyllingelårene er møre.
Serveres med løse ris eller groft brød.
|