Kyllingefad med barbecuesauce
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
|
|
Varm ovnen op til 150 grader.
Bland alle ingredienserne til saucen i en skål. Tag en bradepande der er stor nok til at kunne rumme alle kyllingestykkerne i ét lag, og fordel løg, hvidløg og laurbærblade i den. Læg kyllingestykkerne ovenpå, og hæld saucen over dem. Steg retten utildækket i ovnen i 3/4-1 time eller til kyllingestykkerne er gennemstegte (den saft der løber ud når du stikker i kødet med en spids genstand skal være klar, ikke rosa) |
|
Opskriften er vist 14164 gange,
og udskrevet 345 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne