Kyllingefad med barbecuesauce

Kyllingefad med barbecuesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 stortløg i skiver (ca. 5 dl)
6 store fed finthakket hvidløg
2 store laurbærblade
8 stk.skindfrit kyllingebryst a 250 gram (med ben)
 
 Sauce:
 dl.tomatjuice
0.75 dl.cider- eller hvidvinseddike
 tsk.salt
0.5 tsk.tørret, rød chili eller Tabasco
1 spsk.Dijonsennep
2 spsk.citronsaft
2 spsk.Worcestershire sauce
 dl.tomatketchup
 
Opskrift:
Varm ovnen op til 150 grader.

Bland alle ingredienserne til saucen i en skål.

Tag en bradepande der er stor nok til at kunne rumme alle kyllingestykkerne i ét lag, og fordel løg, hvidløg og laurbærblade i den.

Læg kyllingestykkerne ovenpå, og hæld saucen over dem.

Steg retten utildækket i ovnen i 3/4-1 time eller til kyllingestykkerne er gennemstegte (den saft der løber ud når du stikker i kødet med en spids genstand skal være klar, ikke rosa)





karakterer:
Opskriften er vist 14164 gange,
og udskrevet 345 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu