Ostekartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Smør en ovnfast souffléform og drys med hvidløgssalt. Skær kartoflerne i tynde skiver og læg dem lagvis med den groftrevne ost. Drys mellem lagene med salt, peber og lidt reven muskatnød. Hæld fløden over og stil formen i en varm ovn ved 180 grader i en time
|
|
Opskriften er vist 16799 gange,
og udskrevet 337 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne