Indbagte kinarejer

Indbagte kinarejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå

Oprindelsesland : Asien

AsienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
24 rå kinarejer med skal, uden hoved
12 bladerispapir, 16 cm. store
 Olie til friturestegning
 
 Dip:
 Soja
 lidt wasabi (japansk peberrod), fås klar til brug på tube og som pulver, som skal røres med lidt vand.
 
Opskrift:
Kog rejerne ca. 4 minutter i letsaltet vand. Overbrus dem med koldt vand, pil dem, men lad det yderste af haleskallen sidde ved.

Dyp hver blad rispapir i koldt vand, til det bliver bøjeligt. Klip bladene midt igennem, så man får 24 stykker i alt, og fold evt. hvert af de halvcirkelformede stykker sammen. Svøb et blad ad gangen omkring en reje således, at dens hale stikker ud.

Læg de indpakkede rejer i hed olie, og frituresteg dem let gyldne, ca. 2 minutter. Afdryp rejerne på køkkenpapir. Dejsvøbet bliver sprødt i ca. 2 timer.

Server nu rejerne som forret med en dip af soja, tilsat lidt wasabi. Server evt. også med lidt salat til, hvor grønsager er udskåret i små mundrette stykker.

Tips:

Rispapir købes som runde, pergamentpapirtynde, tørrede blade i forretninger, der handler med asiatiske vare. Rejer i rispapir - bliver knasende sprøde, når de bliver friturestegte.





karakterer:
Opskriften er vist 31479 gange,
og udskrevet 405 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
smager dejlig

  -   2005-01-01 01:01:01
den er god nem af lave og den smager godt hvis i vil have en god rat så tag den her