Valnødebrød
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Indsendt : Red : |
|
|
Opløs gær i koldt vand.
Tilsæt salt under omrøring.
Tilsæt grahamsmel under omrøring.
Tilsæt de hakkede valnøddekærner samt sirup og olie.
Tilsæt lidt hvedemel ad gangen under æltning.
Ved passende konsistens gennemæltes dejen på bordet i 8 til 10 minutter.
Placer dej i skål med plasticfilm over i køleskab i 18 - 24 timer.
Efter endt hævning gennemæltes dejen påny. Form et brød som hæver i ca. 2 timer ved stuetemperatur med viskestykke over. Snit brødet med barberblad eller skarp kniv, gerne 2 cm dybt. Placer brødet i forvarmet ovn på 200 grader. Brødet skal bage i ca. 40 minutter, de første 10min gerne med varmluft. Lad brødet hvile på rist en times tid efter at det er taget ud af ovnen. |
|
Opskriften er vist 17007 gange,
og udskrevet 381 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-08-29 14:10:57 Definer lige kopper!!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne