Kaperssovs
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon Indsendt : Red : |
|
|
Smelt margarinen, kom melet i, rør rundt, tilsæt væden lidt efter lidt.
Kog sovsen igennem, tilsæt krydderier og kapers. |
|
Opskriften er vist 51189 gange,
og udskrevet 1104 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Kamilla - 2008-10-05 15:38:14 Smager rigtig dejligt til f.eks. fasanbryst stegt som wienersnitzler. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne