Dansk fiskesennep
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Eddike Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Fiskesennepsmelet røres ud med kogt vand til en tyk grød.
Tilsæt eddike, sukker og derefter piskefløde til senneppen er lind.
Senneppen trækker 1 time, tilsæt evt. mere fløde.
Senneppen kan holde sig 2-3 uger i køleskab. |
|
Opskriften er vist 50749 gange,
og udskrevet 539 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (42 stemmer) |
|
Kommentarer Mona Legaardk - 2023-03-30 18:06:04 Hvor køber man sennepsmel Tonny Reimann - 2022-04-29 21:45:25 Hvordan kan det være en rigtig fiske sennep, for den er en grov sennep Jeanette - 2021-12-06 00:12:40 hvor køber man fiskesennepsmel Skipper57 - 2018-10-21 16:33:09 20 g mørke sennepsfrø, 20 g gule sennepsfrø, 2 tsk eddike, lidt kogende vand. Stød sennepsfrøene i en morter. Blød dem op med en anelse kogende vand. Rør senneppen godt sammen og tilsæt forsigtigt mere vand indtil massen har en passende grødet konsistens. Rør eddiken i. Kommes i sterile glas og opbevares i køleskabet. Karen-Helle - 2018-03-01 20:44:22 Jeg bor i Sverige - og her kan man ikke købe fiskesennepsmel... så jeg skulle også kunne bruge blandingsforholdet på det som er i fiskesenneps-posen... Ib - 2017-10-25 17:28:07 I tilslutning til de tidligere kommentarer 2 problemer, især hvis man ikke bor i Danmark. Hvor meget er "en pose"? I andre egne, med andre leverandører kan det være et problem. Her hvor jeg bor kan jeg ikke få sennepsmel, men hele sennepskorn. Igen: hvor mange korn svarer til en "pose"? Claus - 2016-08-21 05:31:11 Fint opskrift, men har du en opskrift for fiskesennepsmel? Jeg er i Canada, og foretninger her har ingen poser af mel... Jørgen Jakobsen - 2011-12-29 19:37:04 Hej "Alle Tiders Kogebog" Tak for opskriften på Dansk Fiskesennep - godt den er bevaret. For at gøre opskriften endnu tydligere foreslår jeg at der angives mere specifikke mængder for fiskesennepsmel, vand og fløde. Godt Nytår 2012 Jørgen Jakobsen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne