Syriske brødboller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Syrien Indsendt : Red : |
|
|
Opløs gæren i håndvarmt vand
Tilsæt olien og saltet. Tilsæt melet lidt ad gangen. Ælt dejen sammen til en meget blød dej. Lad dejen hæve tildækket i ca. 45 minutter. Ælt dejen på en meldrysset bordplade og del den i seks boller. Tryk bollerne flade og lad dem efterhæve i ca. 30 minutter. Bag bollerne på en tør stegepande ved svag varme. Bag bollerne, til de er lysebrune på begge sider. Prøv evt. med en stegenål om bollerne endnu er klæbrige indeni. |
|
Opskriften er vist 17388 gange,
og udskrevet 207 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (32 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne