Indbagt pære i pandekage
Hovedingrediens : Frugt - Pærer Indsendt : Red : |
|
|
Pærerne skrælles og kernehus trækkes ud fra bunden af. Vand, sukker, citron og vanilje sættes over og koge op, og når sukkeret er opløst, tilsættes pærerne, der lige står i lagen uden at koge ca 12 minutter.
Derefter sættes det hele koldt, til lagen er afkølet. ( denne fremgangsmåde kan variere lidt i forhold til pærens modenhed. Hård pære længere tid/moden pære mindre tid.)
Pærerne tages op, og overskydende lage tørres af.
Kernehuset stoppes ud med nougat, og bunden lukkes af med marcipan. En smule af lagen fra pærerne koges op og heri pochers tynde lange strimler af porre, der lige koges næsten møre i lagen. Pandekagen trækkes omkring pæren og lukkes med porrebåndet. Pæren sættes på bagepapir eller smurt plade og bages i ovnen, ved 185 C i ca 20 min til pandekagen er sprød. Serveres med friske brombær eller syltede kirsebær. |
|
Opskriften er vist 21646 gange,
og udskrevet 308 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Bjørn - 2017-11-25 16:10:38 jeg tror det er pore, det er jo kun en lille tynd sløjfe der skal bruges Eva MS - 2017-11-18 12:30:48 Porrer? Bliver det ikke mærkeligt? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne