Cornflakestoppe 05
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Cornflakes Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Smelt og afkøl margarinen. Bland alle ingredienserne sammen til en ret stiv dej. Sæt dejen på en plade med bagepapir som små toppe med to teskeer.
Bagetid: Bages ved 180 grader til de er brune i kanten |
|
Opskriften er vist 45046 gange,
og udskrevet 1172 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (50 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-03-14 14:21:18 Hvor sjovt - dem bagte vi også i hjemkundskab for 21 år siden. Dem må jeg prøve igen. Husker dem som gode.... anonym - 2010-12-25 11:38:48 jeg suntes at kagerne jeg lidt tøre men lidt gode men lav en opskraft som kagerne ikke er tørre Emma - 2009-10-02 13:09:20 De smager mega godt, er faktisk igang med at bage dem nu ;) chalotte - 2009-04-12 20:47:15 Er det ikke meningen at se skal være sprøde.. anonym - 2008-10-27 12:42:22 De smager totalt godt. vi lavede dem i skolen til hjemkundskab :D karen - 2008-01-31 17:28:40 rigtig gode :) men smager ligesom brownis hvis man putter kakao i :) maja - 2007-12-15 13:18:23 de er totalt gode. Vi lavede dem i hjemme-kunst-skab i skolen... lærke - 2005-01-01 01:01:01 de er rigtige goe'. men ´tag noget kako i stedet for mel. og tagemkun 150 g smør. mums !!! Dorthe - 2005-01-01 01:01:01 supergode. Der kan nemt blive 50 stk af denne portion Heidi - 2005-01-01 01:01:01 Vær lige opmærksom på at bruge glutenfri cornflakes, da Kellogs cornflakes lige er blevet fjernet fra den glutenfri liste. Se endvidere www.coeliaki.dk Jonas - 2005-01-01 01:01:01 De smager vældig godt. Jeg kommer med min version af de kager om lidt. Den hedder: Corncakes. Er lidt anderledes. Men de smager godt. Michelle - 2005-01-01 01:01:01 Det var nogle gode kager, kan klart anbefales at prøve ;) Solvejg - 2005-01-01 01:01:01 Det er bare en god og nem opskrift. Ellen - 2005-01-01 01:01:01 Smager rigtig godt, jeg bagte den i varmluftovn, 185 grader i 8-10 min. der blev 40 småkager =4 plader |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne