Marengskager
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Pisk hviderne stive med citronsaft. Tilsæt sukkeret lidt ad gangen under stadig piskning. Sprøjt marengsmassen ud i smurte, meldryssede portionsforme af aluminium. Bag marengskagerne ved 125 grader i 1½ time, sluk for ovnen og lad kagerne køle helt af i ovnen - gerne natten over. Fordel den syrlige lemon curd på kagerne. Pisk fløden og fordel også den på kagerne. Dekorer med frugt, bær og citronmelisse.
Bages ved 125° i 90 minutter |
|
Opskriften er vist 59232 gange,
og udskrevet 340 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne