Marengskager

Marengskager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

KagerRet : Kager - Marengs

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 æggehvider
½-1 tsk.citronsaft
8-10 spsk.sukker
 
2 spsk.lemon curd (citroncreme, færdigkøbt)
2 dl.piskefløde
 Frisk frugt f.eks. kiwi, vindruer, jordbær
 Citronmelisse
 
Opskrift:
Pisk hviderne stive med citronsaft. Tilsæt sukkeret lidt ad gangen under stadig piskning. Sprøjt marengsmassen ud i smurte, meldryssede portionsforme af aluminium. Bag marengskagerne ved 125 grader i 1½ time, sluk for ovnen og lad kagerne køle helt af i ovnen - gerne natten over. Fordel den syrlige lemon curd på kagerne. Pisk fløden og fordel også den på kagerne. Dekorer med frugt, bær og citronmelisse.

Bages ved 125° i 90 minutter





karakterer:
Opskriften er vist 59232 gange,
og udskrevet 340 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (23 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu