Kokosmælksuppe med jordskokker og kylling

Kokosmælksuppe med jordskokker og kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - FjerkræSupper

Hovedingrediens : Nødder - Kokosmælk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
5 dl.kokosmælk
3 dl.hvidvin
5 dl.hønsebouillon (evt. fra terning)
1 skalotteløg
125 g.jordskokker
1 madæble
1 spsk.revet, frisk ingefær
3 kvistefrisk basilikum
1 storrød chili - det kvarte til suppen og resten til kylling
1 spsk.karry
50 g.smør
2 småkyllingebryst ca. 120 g
 salt
 peber
 
 4 grill spid
 
Opskrift:
Skræl jordskokkerne og rist dem i lidt fedtstof i gryde sammen med fint hakket skalotteløg. Når jordskokkerne begynder at blive blanke, tilsættes småtskårne tern af afskrællet æble og karry som lige ristes af.

Tilsæt hvidvin og lad koge op. Derefter tilsættes fint skåret, stor rød mild chili, basilikum og en anelse fint revet ingefær.

Tilsæt kokosmælk og hønsebouillon og lad suppen stå og småsimre i ca. 25 minutter ved svag varme. Blend suppen i blender eller foodprocessor og lad den igen lige koge op før servering. Smag suppen til med salt og peber.

Hvis man synes, den godt må være ekstra energifyldt, tilsættes en anelse fløde. Kyllingbrystet deles i to og trækkes på grillspid med strimmel af chili og steges på hed pande ca. 3 min på hver side. Krydres med salt og peber og en anelse karry.





karakterer:
Opskriften er vist 21213 gange,
og udskrevet 632 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu