Kokosmælksuppe med jordskokker og kylling
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmælk Indsendt : Red : |
|
|
Skræl jordskokkerne og rist dem i lidt fedtstof i gryde sammen med fint hakket skalotteløg. Når jordskokkerne begynder at blive blanke, tilsættes småtskårne tern af afskrællet æble og karry som lige ristes af.
Tilsæt hvidvin og lad koge op. Derefter tilsættes fint skåret, stor rød mild chili, basilikum og en anelse fint revet ingefær. Tilsæt kokosmælk og hønsebouillon og lad suppen stå og småsimre i ca. 25 minutter ved svag varme. Blend suppen i blender eller foodprocessor og lad den igen lige koge op før servering. Smag suppen til med salt og peber. Hvis man synes, den godt må være ekstra energifyldt, tilsættes en anelse fløde. Kyllingbrystet deles i to og trækkes på grillspid med strimmel af chili og steges på hed pande ca. 3 min på hver side. Krydres med salt og peber og en anelse karry. |
|
Opskriften er vist 21294 gange,
og udskrevet 632 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne