Strudsefilet i orangemarinade
Hovedingrediens : Struds - Strudsefilet Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienser til marinaden koges godt sammen, smages til og det hele hældes varmt over kødet.
Kødet skal nu stå og trække, 4-5 timer, vendes nogle gange, hvorefter kødet, stadig med marinaden ved, sættes ind i ovnen ved 225 grader, indtil centrumstemperaturen er 52 grader. Så tages stegen ud, og pakkes ind / holdes varm mindst ½ time, inden den skæres i tynde skiver og anrettes sammen med tilbehøret. Tips: Strudsestegen smager rigtigt godt sammen med flødekartofler med porre, og forskellige svitsede grøntsager, især gulerødder stegt med timian. |
|
Opskriften er vist 7692 gange,
og udskrevet 231 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer mulle1604 - 2007-09-01 12:47:44 Hvor meget peber, salt, timian, og sukker skal der bruges...? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne