Vaniliesouffle
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : |
|
|
Mælken koges op med sukker. Smørret smeltes og piskes sammen med mel. Mælken piskes sammen med smørbollen og tilsættes blommerne et ad gangen, til det virker afkølet. Til sidst vendes de stiftpiskede hvider i dejen og hældes op i en smurt form, som er strøet med sukker. Bages i ovn ved 190 grader i ca. 40 min. Den skal hæve op over formen og serveres straks.
|
|
Opskriften er vist 13329 gange,
og udskrevet 222 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer den der svare - 2008-02-17 18:56:16 en stang vanilie anonym - 2005-01-01 01:01:01 kan vi så få svar på hvorfor det hedder vanilie souffle når den er uden vanillie?? Peter - 2005-01-01 01:01:01 Hvor, og hvornår skal vanilien tilsættes? nit - 2005-01-01 01:01:01 hvor er vanillien ??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne