Vaniliesouffle

Vaniliesouffle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

Varm DessertRet : Varm Dessert - Dessert souffle

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 dl.mælk
50 g.sukker
50 g.smør
50 g.mel
9 æggeblommer
9 hvider
 
Opskrift:
Mælken koges op med sukker. Smørret smeltes og piskes sammen med mel. Mælken piskes sammen med smørbollen og tilsættes blommerne et ad gangen, til det virker afkølet. Til sidst vendes de stiftpiskede hvider i dejen og hældes op i en smurt form, som er strøet med sukker. Bages i ovn ved 190 grader i ca. 40 min. Den skal hæve op over formen og serveres straks.





karakterer:
Opskriften er vist 13329 gange,
og udskrevet 222 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-02-17 18:56:16
en stang vanilie

  -   2005-01-01 01:01:01
kan vi så få svar på hvorfor det hedder vanilie souffle når den er uden vanillie??

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvor, og hvornår skal vanilien tilsættes?

  -   2005-01-01 01:01:01
hvor er vanillien ???