Bernaisesovs
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Diverse mælkeprodukter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Denne sauce skal ikke i vandbad og er derfor nem at lave, blot man rører i den. Den kan ikke skille, og den kan opvarmes.
Bland alle ingredienserne i en tykbundet jerngryde, som under stadig omrøring under svag varme opvarmes til det hele koger Saucen er nu klar til servering. |
|
Opskriften er vist 52047 gange,
og udskrevet 1545 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (61 stemmer) |
|
Kommentarer Andreas - 2021-02-17 20:58:15 Super nem og holder 5x herfra anonym - 2014-04-26 19:43:27 Den kan godt skille. Ikke godt..... Thomas Henriksen - 2012-10-14 18:04:35 Hvad er ideen med at lægge en opskrift på færdigsovs på denne hjemmeside ? Mejse - 2012-02-25 18:27:24 Kom lidt estragon i og den er MANIFIGUE :) anonym - 2012-02-12 15:01:20 Den må IKKE KOGE for så kan den gogt skille ( jeg har prøvet) Anna - 2012-01-26 12:46:38 Hold kæft en besværlig opskrift :/ fejr - 2011-12-31 14:51:38 Skal prøve den her til nyårsaften, 2011. ligner lidt den jeg fandt på nettet for et par år siden. Den ser nem ud og der skal så ca. et lille halvt løg (finthakket) i, samt estragon efter behag. hvis den er god kommer jeg med en ny kommertar, snarest. anonym - 2011-12-31 00:18:38 2011-30-12 01:20 hvordan får jeg den tyk? Michael io - 2010-12-31 16:09:25 der kommer vist ikke citron i bernaisesovs, jeg tvivler ogsaa paa piskefloede. ninnaolsen - 2010-08-20 14:58:24 jeg har jo ikke lavet sovsen endnu anonym - 2010-06-25 19:03:00 hehe en rigtig snyde bernaise=) nice Per - 2010-06-05 21:03:23 Det grønne er estragon julie - 2010-06-04 08:18:06 hvad er det grønne der er i? helle - 2007-09-21 17:25:01 rigtig god sovs |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne