Porrersuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Indsendt : Red : |
|
|
Porre og løg skæres i tynde skiver og svitses i margarinen. Grønsagerne koger med suppen og timian i ca. 10 minutter. Gulerødder og ærter tilsættes og koger herefter 5 minutter. Suppen blendes.
Lad suppen koge op i gryden, tilsat fløden. Smages til med salt og peber. Pyntes med purløg. |
|
Opskriften er vist 25374 gange,
og udskrevet 466 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne