Vinblade, fyldte (koupepia)
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Indsendt : Red : |
|
|
Vinbladene skylles i koldt vand, derefter dampes de i tre minutter. Lad dem dryppe af i et dørslag.
Pil og hak løget, svits det så det er klart. Rør løget sammen med lammekødet, olien, krydderurterne og risene. Smag til med salt og peber. Vinbladene lægges med den blanke side nedad, placer en spiseskefuld fars på hvert blad. Bladets ender og sider foldes om fyldet, således at der dannes en rulle. Læg nogle af de overskydende vinblade i bunden. Vinbladsrullerne pakkes tæt sammen. Dryp rullerne med citronsaft og dæk til sidst med vinblade. Bouillon og smørret hældes ved. Placer en tallerken over ruller således at de ligger i et let pres mens de dampes. Damp rullerne under låg i 30 minutter. |
|
Opskriften er vist 10865 gange,
og udskrevet 275 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne