Hotwings - Hot wings

Hotwings - Hot wings, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingevinge

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Hotwings - Hot wings, billede 4 Hotwings - Hot wings, billede 1 Hotwings - Hot wings, billede 2 Hotwings - Hot wings, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 store eller 8 små kyllingevinger
 
 Urtepasta:
5 laurbærblade, knuste
0.75 tsk.kommenfrø
0.75 tsk.cayennepeber
0.75 tsk.stødt koriander
0.75 tsk.stødt spidskommen
4 fedhvidløg, fint hakkede
1.5 tsk.sennepspulver
2 tsk.paprika
1 spsk.frisk eller 1 tsk. tørret timian
1 tsk.salt
2 spsk.cognac
2 spsk.citron- eller limesaft
 
Opskrift:
Opvarm ovnen til 190 grader C alm. ovn.

Knus laurbærbladene til pulver i en morter, tilsæt kommenfrø, cayennepeber, koriander, spidskommen, hvidløg, sennep, paprika, timian og salt og knus det sammen i 10 minutter. Kan også knuses i en køkkenmaskine eller blender. Tilsæt cognac og citron- eller limesaft og rør det sammen til en tyk pasta.

Smør vingerne med urtepastaen. Læg vingerne på en bageplade og bag indtil de er mørkebrune og sprøde, ca. 30-35 minutter. - Voila!

Serveres evt. med masser af ris og brød.





karakterer:
Opskriften er vist 78918 gange,
og udskrevet 1067 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-02-27 14:27:48
Hvilket kød - kyllingevinger 4 store eller 8 små - ganske som der står ;)

  -   2011-03-05 17:18:03
Elsker den smag hihi spistedetmegetstærk men deglig stærk :)

  -   2010-06-07 12:12:17
hvad for noget kød skal man bruge???

  -   2005-01-01 01:01:01
uden cognac kan man det?