Kammerjunkere med kardemomme
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Dejen æltes og trilles i lange længder, der deles i små stykker på størelse med en valnød.
Disse stykker trilles derpå i hænderne til boller, der stilles på plade og bages i 10 min i en god varm ovn ved 220 grader. FØR bollerne er kolde, skæres de igennem og ristes ved svag varme 190 grader |
|
Opskriften er vist 33300 gange,
og udskrevet 1332 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (53 stemmer) |
|
Kommentarer vibeke dalberg 030710 - 2010-07-03 20:05:42 mine børn udråbte dem som de bedste nogensinde! tommy - 2008-04-17 17:20:06 hej. jeg regner mig selv for at være en rimelig habil bager. men denne opskrift er dog noget af det ringeste jeg har prøvet. boller er tørre og smulrer fra hinanden, når man skærer dem over - også når de er varme og med globalkniv. så øv øv duer ikke... Lis Andreasen - 2005-01-01 01:01:01 det smager bare super godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne