Tyrkisk lammegryde
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : |
|
|
Afpuds kødet for større fedtforekomster og evt. sener, skær det i mundrette stykker på et par cm.
Rens og hak løg, hvidløg og persille (hakkes fint). Opvarm olien på en pande, og brun kødet af et par omgange. Når kødet er færdigbrunet kommer du løg og hvidløg på panden og lader det snurre lidt, hvorefter kødet lægges tilbage i panden igen. Tilsæt derefter persille krydderier og yoghurt, lad det snurre lidt sammen med kødet. Rens og hak peberfrugten imens. Bland derefter den hakkede peberfrugt og valnødderne i, læg et låg på panden og lad det småsnurre i ca. 3 kvarter, hvorefter retten er klar til servering. Lyst brød eller kogte ris er godt tilbehør. |
|
Opskriften er vist 15154 gange,
og udskrevet 433 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne