Grillstegt svinemørbrad med kartoffelspinatsalat
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : Red : |
|
|
Mørbraden omvikles med parmaskinken og snøres. Paprika, soja, timian, peber og olie røres sammen og pensles på mørbraden.
Trækker 1-2 timer.
Sættes midt i en kold ovn, der indstilles på grill (250º).
Der grilles 18 minutter på den ene side og 10 -15 minutter på den anden side.
Drysses med salt.
Efter hviletid skæres mørbraden i tynde skiver.
Kartoffelsalat: Kog kartoflerne og skær dem i skiver, når de er kolde. Skyl spinatbladene og riv dem i mindre stykker. Bland kartofler og spinat. Pisk resten af ingredienserne sammen til en marinade og hæld den over lige før serveringen. |
|
Opskriften er vist 18949 gange,
og udskrevet 511 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Grethe K - 2007-11-12 10:35:40 Dejlig opskrift, og nemt med den kolde kartoffelsalat, hvis man skal lave både forret og dessert til flere gæster. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne