Carrysuppe med kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Løg, selleri og gulerødder skæres i små tern.
Karry svitses af i en gryde – tilsæt gøntsagerne og svits dem. Hæld bouillon, æble, ris, timian, salt og peber ved. Lad suppen småkoge i 14 min. eller til risene er kogte. Sluk for gryden og tilsæt kyllingekød og fløde, som varmes igennem ved eftervarmen. |
|
Opskriften er vist 98433 gange,
og udskrevet 3555 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (64 stemmer) |
|
Kommentarer M - 2016-01-18 11:29:34 Hvilken karry bruger i I suppen.? FoodCollege - 2012-03-14 13:06:01 Man svitser i hvert fald ikke, man sautere.. Just so you know N. - 2012-03-01 10:19:44 når du skriver selleri, mener du så knodselleri????? lyder lækker vilhelt sikkert prøve den i aften. Mig - 2011-11-27 16:12:15 Virkeligt lækkert! Emma og Kirsten - 2010-11-08 19:32:33 Smager helt vidunderligt :-) kim - 2010-01-19 16:38:58 DEt må da være lækkert her i kulden. Prøver lige. Camilla - 2009-10-13 09:19:58 Jeg blendede den til sidst af hensyn til børnene, og det blev den bestemt ikke dårligere af. Snyder man lidt og køber hønsekød fra frost, har man et lækkert, hurtigt og billigt måltid Ruth J - 2009-01-18 13:26:03 Prøv at erstatte æbler med anannas og drys med lidt bacon på toppen um jakob lander vingtoft - 2009-01-04 20:04:22 prøv det gerne uden æbler så er det aller bedst mums levin - 2008-10-07 23:19:58 mums den er bare god og nem.Den kan godt fryses hvis man undlader druer fantafie - 2008-09-18 19:16:07 den lyder super lækker, prøver den med det samme:) stephaniekool - 2008-06-12 12:09:24 Rigtig god suppe:) Anne Mette - 2007-02-12 13:50:36 Har bruge den til natmad til en fest. Mange spurgte efter opskriften Dorthe - 2005-01-01 01:01:01 Kan den fryses? me=) - 2005-01-01 01:01:01 lyder godt pröver det straks,,! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne