Torskerognsmousse
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskerogn Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rognen skylles og pakkes ind i Alufolie eller madpapir Rognen lægges i en gryde og dækkes med vand Krydderier, salt og eddike tilsættes Vandet bringes langsomt i kog Rognen koges i 40 - 45 min., afhængig af størrelsen Rognen tages op, folien fjernes og rognen afkøles.
Halver avocadoerne på langs og tag stenen ud. Tag frugtkødet ud med en ske. Blend straks avocadokødet med citronsaft, flødeost og fløde til en ensartet masse, eller mos ingredienserne gennem en sigte. Befri den kolde torskerogn for hinder og mos den let med en gaffel. Bland forsigtigt rognen og avocadopureen og smag til med salt og peber. Anretning: Anret torskerognsmoussen på salatblade på portionstallerkener. Pynt med halverede cherrytomater, strimler af grøn peberfrugt og citronskiver. |
|
Opskriften er vist 79439 gange,
og udskrevet 1352 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Christian N - 2008-01-30 15:46:22 Også ganske fin på rugbrød! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne