Chocolate chip cookies 04
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Oprindelsesland : Amerika Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 355348 gange,
og udskrevet 3809 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (272 stemmer) |
|
Kommentarer Kristine - 2019-04-18 11:14:54 Alt for blød i konsistensen. Minder mere om lagkagebunde end småkager. Mathilde - 2018-05-11 17:26:56 Helt fantastiske cookies! Jeg har lavet dem flere gange, og er aldrig blevet skuffet. Hver gang har jeg fået ros, og folk har bedt mig om opskriften. anonym - 2018-04-13 19:18:45 der står intet om smøret jeg har smeletet smøret helt klisteret og hænger ikke sammen meget dårlig opskrift anonym - 2017-08-23 15:16:31 øv... Havde lavet en stor portion, og så er de bare ikke gode overhovedet! De er alt alt for søde. Endte med at kassere dem. :( ida - 2017-03-12 19:35:27 Havde dem med til min klasse, da det var min tur til at medbringe kage. Alle spiste dem og bad om flere, selv min lærer spøger hele tiden om hvornår jeg tager flere med ;) Så alt i alt, er det nogle fantastiske cookies! Kan varmt anbefales. anonym - 2017-02-08 17:19:29 I laver nogle rigtig gode opskrifter og det er rigtig dejlig og nemme Emilie - 2017-01-14 15:26:11 De er super gode!! Havde dem med til gynnastikkonkurrence, og alle sagde at jeg godt kan tage dem med hver gang👌🏽😍🏵🤓 Hugo - 2016-11-10 13:12:52 Hvad skal man gøre vis dejen er meget klistret? ,.. - 2016-08-01 22:14:39 Virkelig gode! Jeg bager dem tit til min mormor da vi begge har en stor kærlighed til cookies. Helt klart de bedste cookies! :) Susanne - 2016-07-11 21:00:26 De er super fantastiske og smager som de skal 😊 sprøde i kanten og seje i midten! Et tip jeg har læst andet sted er, at dejen skal være faldet ned i et stykke tid inden de er færdige. skuffet - 2016-03-17 16:12:40 Jeg har aldrig være så skuffet over en cookie, dette smager jo som en forvokset småkage og er langt fra en cookie :( Romy - 2015-10-27 19:20:08 Første gang jeg lavede COOKIES idag. Synes de bliver ret hårde - er det normalt eller er der noget jeg ikke ved noget om? Jeg gav dem et ekstra æg, lidt mindre farin og mindre chokolade. Tager gerne imod gode tips... :-) eller måske andre gode opskrifter. Kagepigen - 2015-10-07 19:32:13 Er det normalt de er så klistrede i konsistensen? anonym - 2015-05-07 21:39:00 Smager ikke perfekt Natasjaw - 2015-04-12 16:28:52 Vi elsker denne opskrift herhjemme, men har dog tryllet lidt med den og nu putter jeg 1 æg ekstra i, det giver dem en rigtig fantastisk konsistens og afhjælper også farin smagen til dem som ikke bryder sig om den. Og så bruger vi havsalt i stedet for alm. salt, det giver et godt tvist. Caroline - 2013-12-08 21:03:11 De er satme gode og meget store! christina - 2013-02-24 12:06:59 Syntes de smager super godt kan slet ikke smage farinen men lad vær med at komme 300g chokolade i nøjes med 100-150g Jannie Ø. - 2012-04-01 17:37:05 SUPER LÆKRE cookies :o) Bruger groft salt, lidt under en tsk. 200 g. chokolade, 100 g. hasselnødder og 100 g. saltet peanuts... Mums de blive gode... ;o) PS. Der skal buges 120 g. brun farin, ellers er det ik' orginal cookies!!! anonym - 2012-03-03 17:23:35 jeg ELSKER den her opskrift!!!! :D køkkenet - 2011-12-21 15:15:18 Hold da op, de bliver da nogle kæmpe store.. prøvede lige at lave 19stk på bagepladen også endt det med at nogen af dem voksede sammen, ellers har jeg stadig mere dej tilbage.. anonym - 2011-11-23 17:54:28 De smager rigtig godt, jeg har brugt kærgåden da det var det vi havde. Så brugte jeg 200 gr. sukker og 100 gr brun farin. De smager lige som de skal! Nam nam!! Janni - 2011-11-21 18:47:50 Jeg synes de bliver bedre, hvis man bruger 2 eller 3 tsk. vaniljesukker, og lidt mindre chokolade! :-D Svanen8930 - 2011-09-25 17:56:54 Personligt bruger jeg 300 g sukker i stedet for noget farin. Det smager rigtigt godt og alle der smager dem på den måde er enig så prøv det :D julie - 2011-03-13 17:12:29 skide gode Milla.. - 2011-02-08 20:20:41 Jeg har lige bagt dem UDEN æg, for havde ingen hjemme.. Konsistensen blev lidt anderledes, men de smager udemærket :D Christian - 2010-12-10 18:20:14 Disse kager småger simpelthen fantastisk, jeg fik ros af hele min familie da de smagte dem :) dorthe - 2010-12-05 12:42:00 Det er jo lig'som meningen at man skal kunne smage farinen!;) Lille mig :) - 2010-11-27 15:09:53 Helt perfekte cookies! Man bør dog unlade salt... anonym - 2010-10-28 16:09:34 Jeg synes de er perfekte!!:D anonym - 2010-08-16 16:14:04 Opskrifter med over 100 gram farin, er ikke altid de bedste, da smagen kan blive for bitter. Og lige et godt tip, brug usaltet smør eller magarine, dette giver ikke en for saltet smag! :) Clara - 2009-10-11 14:40:19 De smager rigtig godt hvis man kun putter 50 g. farin i, 2 tsk. vaniljesukker og meget mindre salt. hmmmmmmmm.....!! maya - 2009-08-25 11:12:59 For meget brun farin! Og de ser lidt tøre ud?! Er det meningen? lille mille - 2008-05-30 18:01:37 de er gode nok og meget lette at lave jeg lavede dem da jeg var 10 nu er jeg 12 mona - 2007-12-24 12:28:00 altså i har ret i at lidt mindre farin og sukker ville hjælpe men man bestemmer selv om man vil have lyse eller mørke chokoladeknapper jeg bruger de mørke de er lettest at finde og jeg kan godt lide mængden af chokolade men jeg er så vild med det så jeg putter lidt mere i end forventet Maybritt - 2005-01-01 01:01:01 Dåsen med farin var mod forventning tom men jeg havde lovet at bage og brugte derfor med STOR succes 3 dl sukker og en dl mørk sirup, og samtidig er problemet med farin-smagen løst. Nemo - 2005-01-01 01:01:01 brug lidt mindre salt de bliver nemlig for salte. Martin - 2005-01-01 01:01:01 De er da rigtig gode! Lidt mindre farin ville være en idé. Måske lidt mere vanille. nadia - 2005-01-01 01:01:01 de smager ikke speciel, godt fordi der er så meget farin i, men jrg har prøvet uden så medet i det vil sige halv sukker og halv farin det smager faktsk bedre end det andet. MiZzMe454 - 2005-01-01 01:01:01 Lad være med at bruge for meget farin det smager ikke godt!!! kasper - 2005-01-01 01:01:01 de smager ikke specielt godt fordi at man kan smage den brune farin alt for meget. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne