Old House Onion Soup fra Kimmswick
Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg Oprindelsesland : Amerika Indsendt : Red : |
|
|
Vandet bringes i kog. Bouillonterning opløses heri, og der smages til med Maggie (som ifølge vor hjemmelskvinde er hemmeligheden i retten).
Løgene sauteres i halvdelen af margarinen til de er klare. Sauterne tilsættes, og panden tages af blusset. I en gryde smeltes resten af margarinen og melet bages af heri. Suppen (af terningerne) tilsættes gradvist og piskes godt sammen til det er jævnt. Tilsæt løgene og varm det igennem. Fordel suppen i dybe ovnfaste tallerkener eller portionsskåle. Læg et stykke brød i hver, fordel osten over og gratiner under grillen til osten er smeltet og gylden. |
|
Opskriften er vist 9290 gange,
og udskrevet 137 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne