Saltboller
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Gæren udrøres i den lune mælk. Fedtstof smuldres i melet og tilsættes sammen med salt og sukker. Dejen æltes til den er blank og smidig. Formes til boller og hæver lunt i ca. 45 min. tildækket. Pensles med sammenpisket æg og der trykkes en klat smør i hver bolle. Derefter drysses med havsalt og kommen. Bages ved 225 grader ca. 10 - 12 min.
|
|
Opskriften er vist 9228 gange,
og udskrevet 157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne