Græske saltboller
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
|
|
FiberHUSKen piskes i vandet og kvælder op. Gæren udrøres i A-38,salt tilsættes. FiberHUSK massen blandes med A-38 massen under kraftig omrøring. Melet tilsættes og æltes. Tag dejen ud på et meldrysset bord, og ælt den godt igennem, så dejen bliver blød og smidig. Læg dejen tilbage i skålen. Dæk den til med et klæde og lad den hæve et lunt sted i 30 min.
Tænd ovnen og indstil den på 200 grader. Ælt dejen igennem igen og form den til boller. Lad den efterhæve ca.30 minutter på bagepladen. Bollerne pensles med æg og drysses med mel og salt. Bages ved 200 grader i ca.20 minutter. |
|
Opskriften er vist 9042 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne