Græske saltboller

Græske saltboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 15 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
700 g.hvedemel
300 g.A38
50 g.gær
0.5 tsk.salt
20 g.FiberHUSK
5 dl.vand
 
 Pensling:
 sammenpisket æg
 
 Pynt:
 groft mel
 salt
 
Opskrift:
FiberHUSKen piskes i vandet og kvælder op. Gæren udrøres i A-38,salt tilsættes. FiberHUSK massen blandes med A-38 massen under kraftig omrøring. Melet tilsættes og æltes. Tag dejen ud på et meldrysset bord, og ælt den godt igennem, så dejen bliver blød og smidig. Læg dejen tilbage i skålen. Dæk den til med et klæde og lad den hæve et lunt sted i 30 min.

Tænd ovnen og indstil den på 200 grader.

Ælt dejen igennem igen og form den til boller. Lad den efterhæve ca.30 minutter på bagepladen. Bollerne pensles med æg og drysses med mel og salt.

Bages ved 200 grader i ca.20 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 9073 gange,
og udskrevet 156 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu