Lammekoteletter med urtesovs
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Giv koteletterne nogle snit i fedtkanten så de ikke bugter sig under stegningen.
Gnid dem med det pressede hvidløgsfed.
Steg koteletterne i stegefedt på en stegepande 3-4 min på hver side.
Krydr med salt og peber.
Læg koteletterne på et serveringsfad. Dæk dem med folie og hold dem varme. Rør vand og mel sammen og hæld det i en kasserolle. Hæld creme fraiche i og lad det koge sagte i nogle minutter. Tilsæt den hakkede persille, estragon, kørvel, salt og Provencekrydderiet. Lad sovsen simre nogle minutter. Smag på sovsen og krydr event med salt og peber. Hæld sovsen i fadet ved siden af koteletterne og server med Råstegte kartoffelbåde, kogte gulerødder og haricots verts. |
|
Opskriften er vist 10601 gange,
og udskrevet 244 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne