Rabarberfool
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Oprindelsesland : England Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kompot:
Skyl de røde rabarberne og skær dem i ca. 1 cm. stykker. Skyl appelsinen, riv skallen fint og pres saften. Kom rabarber, appelsinskal og saft og sukker i en gryde og damp rabarberne lige netop møre under låg. Tag rabarberstykkerne op med en hulske og lad væden dampe lidt ind. Bland rabarberne med væden og smag om der skal mere sukker i. afkøl rabarberne. Piskefløden piskes til skum med vaniljesukker og vend rabarberne heri, måske ikke al rabarbervæden med. |
|
Opskriften er vist 19463 gange,
og udskrevet 232 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Njord - 2011-05-29 07:57:34 Randi - Fool er en brittisk dessert. Ful medames er en arabisk ret,der rigtig nok oftest spises til morgenmad. Begge dele smager genialt. Bodil - 2008-07-12 12:48:30 Alt for meget sukker efter min mening, selvom flødeskummet dæmper den hvinende søde smag lidt. Randi - 2005-01-01 01:01:01 Er det en morgenmad? Fool er jo ofte en arabiske morgenmad baseret på bønner... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne