Rabarbergrød
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Danmark Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skyl rabarberne, skær dem i små stykker. Kog dem i vand ca. 5-10 min til rabarberne er kogt ud, evt. sammen med lidt Nonoxal. Rør grøden igennem.
Smag til med sukker og evt. vanilje, tilsæt evt. rød frugtfarve. Udrør kartoffelmel eller maizena i vand. Tag gryden af varmen og hæld jævningen i under omrøring. Hvis du bruger maizena, skal grøden koge 1 min. efter jævningen er kommet i. Grøden hældes i en skål, drysses med sukker og mandelsplitter og sættes på køl. Tips: Nonoxal neutraliserer syren i rabarberne. Rabarbergrød kan også sagtens laves med frosne rabarber. |
|
Opskriften er vist 148594 gange,
og udskrevet 2619 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (42 stemmer) |
|
Kommentarer AndreasRottenberger - 2023-09-12 18:14:18 Det her er den bedste raperbergrød jeg nogensinde har smagt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne