Seafood Pasta
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Oprindelsesland : Amerika Indsendt : Red : |
|
|
En stor gryde letsaltet vand blev sat over til pastaen. Løg og peberfrugter blev sauteret let på en stor pande i olivenolien. Rejerne og lidt af saften fra clams blev tilsat. Væden kogte lidt ind. Tomatsovs og clams blev tilsat - det hele blev varmet kort igennem og smagt til med hot sauce, lidt salt og peber. Pastaen, der var kogt i mellem tiden, løb af i en sigte og blev i en skål vendt med indholdet af pakken. Det hele blev tilberedt på under 20 minutter.
Brød - der med lidt god vilje kunne kaldes flutes - blev varmet i ovnen og serveret til. Tips: Clams, der næppe kan købes overalt i Danmark, kan erstattes af en friske dampede muslinger. Husk at si og anvende lidt af den væde de afgiver. I stedet for en færdig tomatsovs som anvendt her, kan purerede tomater anvendes (sælges på karton). |
|
Opskriften er vist 19973 gange,
og udskrevet 271 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Steen Wichmann - 2022-07-25 05:48:58 Hej inde på Alletiders Kogebog. Og hej Per hvis altså du stadigvæk er med. Jeg har set at de sælger poser med 900g for 91.75kr. i Bilka og også online som de kalder Nordic Seafood hvor der er både blæksprutte, kammusling, muslinger og rejer, det er så alt sammen meget godt. Så jeg spørger er der ikke noget med at blæksprutte skal have længere tilberedning end eksempelvis rejer & kammusling? Og mange tak for Alletiders Kogebog Mange venlige sommerhilsener og best regards Steen Wichmann anonym - 2005-01-01 01:01:01 Man kan sagtens købe muslinger på dåse i supermarkedet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne