Gravy and bisquits (sovs og kiks)
Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk Oprindelsesland : Amerika Indsendt : Red : |
|
|
I en meget tykbundet kasserolle brunes melet i olien. Denne del af processen kræver lidt tålmodighed - der skal laves en mørk roux og det tager sin tid.
Melet skal hele tiden omrøres over ikke for kraftigt blus indtil det er næsten mahognifarvet. Kødet tilsættes og brunes let til det smuldrer. Derefter røres mælk i - lidt ad gangen, indtil ønsket konsistens. Sovsen spises blot med bisquits |
|
Opskriften er vist 21697 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.5 (16 stemmer) |
|
Kommentarer TN - 2017-08-24 14:30:27 ingen biscuits? Merete - 2005-01-01 01:01:01 Bisquits er små brød og ikke kiks |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne