Gravy and bisquits (sovs og kiks)

Gravy and bisquits (sovs og kiks), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2-3 spsk.mel
2 spsk.olie
250 g.krydret pølsefars
 Mælk
 Salt
 peber
 
 
Opskrift:
I en meget tykbundet kasserolle brunes melet i olien. Denne del af processen kræver lidt tålmodighed - der skal laves en mørk roux og det tager sin tid.

Melet skal hele tiden omrøres over ikke for kraftigt blus indtil det er næsten mahognifarvet. Kødet tilsættes og brunes let til det smuldrer. Derefter røres mælk i - lidt ad gangen, indtil ønsket konsistens. Sovsen spises blot med bisquits





karakterer:
Opskriften er vist 21685 gange,
og udskrevet 165 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-08-24 14:30:27
ingen biscuits?

  -   2005-01-01 01:01:01
Bisquits er små brød og ikke kiks