Lammekølle bagt i salt
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt : Red : |
|
|
Rør krydderurter, løg, hvidløg, sennep, smør, salt og peber sammen til en blød masse, der fordeles over hele køllen.
Bland ingredienserne til saltmassen til en konsistens så tyk som en grød. Læg et 2 cm lag af den på bunden af bradepanden, Læg køllen herpå og dæk den helt med et lag af saltmassen. Lammekøllen bages nederst i ovnen i ca. 2 timer ved 200 grader. Den bør stænkes med koldt vand fra tid til anden under stegningen. Lad den hvile i saltmassen i et kvarters tid inden serveringen. Saltet har dannet en ret fast skal. Der nemt kan fjernes i store stykker. Kødet udskæres og anrettes på fad. |
|
Opskriften er vist 10446 gange,
og udskrevet 278 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Kenneth - 2010-04-02 09:59:35 Hvor meget sennep?????? :-/ AK - 2007-11-20 15:05:07 Har lavet en hel kølle på samme måde, den blev meget saftig og lækker! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne