Rå spinat salat med stærk bacon dressing
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Oprindelsesland : Amerika Indsendt : Red : |
|
|
Spinaten skylles i flere hold vand og stilkene fjernes. Spinaten slynges tør, pakkes i køkkenrulle og lægges i køleskab for at gøre den sprød. Inden servering anrettes den i en stor skål.
Bacon skæres i strimler eller små tern der ristes sprøde i eget fedt i en tykbundet pande. Tag baconen op og lad den løbe af på et stykke køkkenrulle. Hæld evt. lidt af baconfedtet fra inden skalotteløg og hvidløg sauteres let i panden. Tilsæt vineddike og lad det koge igennem til det er kogt lidt ind. Smag til med ketchup, salt og peber. Hæld den varme dressing fra panden over spinatbladene, tilsæt bacon og vend det godt sammen. Tips: Mange bruger også en håndfuld brødcroutoner i denne salat. |
|
Opskriften er vist 13103 gange,
og udskrevet 264 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne